Tapas workshop in Leiden

Een tapa is de aanduiding voor een Spaans aperitiefhapje. Traditioneel is een tapa een eetlust opwekkend hapje dat in Spaanse cafés bij een alcoholhoudend drankje wordt genuttigd. Tijdens deze tapas workshop maak je zelf een heerlijke tapas maaltijd.

De altijd drukke en gezellige tapasbars zijn voor de Spanjaarden een sociaal evenement. De Tapas worden in Spanje rond 18.00 uur gegeten. De hoofdmaaltijd is immers pas tegen 21.00 uur aan beurt.

In Nederland zijn we de tapas ook gaan waarderen, maar dan wel als hoofdmaaltijd. Het is een soort proeverij van kleine hapjes, vlees, vis, vegetarisch, alles is mogelijk. Op een gezellige locatie ga je onder professionele begeleiding samen met de rest van je groep 8 heerlijke tapas maken, zoals; Albongidas (gehaktballetjes in tomatensaus), sardientjes met chorizo, gevulde champignons, kruidenbrood met gegrilde courgette en geitenkaas, tomatensalade, groentestoofschotel, aardappelgratinétaartjes en een heerlijk chocolade dessert. Vanzelfsprekend is het na gedane arbeid goed eten. En je geniet extra van je eigengemaakte hapjes.

En om het af te maken is er na afloop nog een kopje koffie/verse thee met een zelfgemaakte bonbon.

 

Specificaties

Min. aantal personen: Min 8, max. 30 personen
Tijdsduur: 4 uur
Prijs: klik hier voor meer informatie
  Inclusief: begeleiding, tapas, bier/wijn/fris/sap, koffie/thee met bonbon
  Exclusief: € 15,- boekingskosten

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Tapas workshop in Leiden