Bedrijfsuitje Leiden: ontdek Leiden in collegiaal verband

Heb je wel eens op het Rapenburg gevaren? Weet je waar de Sterrenwacht in Leiden is? Wist je dat Leiden 66 bruggen heeft? Heb je wel eens één van de 35 Leidse hofjes bezocht?

Van de meeste bedrijven in Leiden woont minimaal 50% van de werknemers buiten de stad. Buiten het werk om komen deze mensen meestal niet in de binnenstad. Dat vinden wij jammer! Daarom hebben wij een speciaal bedrijfsuitje Leiden voor jou en jouw collega’s!

Na ontvangst met koffie of thee wandel je met een enthousiaste gids door de levendige en kleurrijke binnenstad. Je komt langs een aantal prachtige, typisch Leidse locaties waar de gids allerlei leuke details over vertelt. Neem een kijkje op één van de oudste grachten: het Rapenburg en vermaak je in het drukke stadscentrum. Kortom: er is genoeg te zien en te beleven!
Na de wandeling is het tijd voor wat ontspanning op het water met een ‘Borrel on Board’. In een mooie open sloep vaart u over de Leidse grachten. Onder het genot van een drankje geniet je met je collega’s van het prachtige uitzicht!

Dit aanbod geldt niet alleen voor bedrijven, maar natuurlijk ook voor vriendenuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeestjes.

 

Specificaties

Min. aantal personen: Vanaf 10 personen 
Tijdsduur: 3,5 uur
Prijs: € 41,57 p.p. incl. BTW per persoon
  Inclusief: koffie/thee en gebak, stadswandeling, rondvaart inclusief 2 drankjes (Hollands gedistilleerd)
  Exclusief: € 15,- boekingskosten

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Bedrijfsuitje Leiden: ontdek Leiden in collegiaal verband