Het team van Groepswijzer.nl, specialist in groepsuitjes!

Groepswijzer.nl is specialist in groepsuitjes in  Leiden, Delft, Katwijk, Haarlem, Den Haag, Dordrecht, Amsterdam en het Hollands Plassengebied.

Grondige kennis van stad en streek garandeert de kwaliteit van uw uitje: de leukste puzzeltocht, de beste restaurants, de meest originele workshops, de beste rondvaartboten, de meest gastvrije gidsen en het meeste plezier!

Groepswijzer.nl ontwikkelt ook eigen producten. Voorbeelden daarvan zijn het Stadsganzenbord, een Broodje Aap Stadswandeling, het stadsspel “Leiden betrapt!” en diverse quizzen.

Het Stadsganzenbord is een puzzeltocht die in een aantal steden kan worden gelopen. Tijdens dit arrangement verkent u Leiden met een plattegrond uit de 17e eeuw. U ontdekt dat het stratenplan van Leiden nauwelijks veranderd is en u komt veel te weten over de Gouden Eeuw van Leiden.

Broodje aap-verhalen, verhalen die al eeuwen de ronde doen, maar eigenlijk niet waar zijn… Ook in Leiden zijn ze te vinden. Maar kunt u ze herkennen? Een ludieke stadswandeling Leiden.

De Leidse quiz: van Bledder tot Bul in Leiden. Een multimedia quiz over Leiden, voorafgegaan door een stadswandeling.

Meer informatie:  071-5235530 (tussen 10.00 en 16.00 uur) of mail naar info@groepswijzer.nl of ga naar www.groepswijzer.nl.