Kunt u tijdens deze leuke speurtocht uw weg vinden in het Leiden van Rembrandt? Of anders gezegd, zou Rembrandt de weg kunnen vinden in het Leiden van nu? Aan de hand van een originele plattegrond uit de 17e eeuw zult u zien dat het stratenplan van Leiden nauwelijks veranderd is. Het moet mogelijk zijn om uw weg te vinden aan de hand van vele oriëntatiepunten uit het verleden. Maar onderweg zult u talloze details op de kaart tegenkomen die u zullen verbazen. Over zaken die er niet meer zijn. Of juist nog wel. En u zult een hoop te weten komen over de mooie geschiedenis van Leiden. En u zult hopelijk niet verdwalen.

U splitst uw groep in kleinere groepjes die, gewapend met een originele 17e-eeuwse stadsplattegrond op pad gaan. Op iedere locatie moet een vraag beantwoord of een opdracht uitgevoerd worden. En natuurlijk gaat het er om wie het beste kijkt en wie de belangrijke details niet over het hoofd ziet. Daarnaast kunt u kiezen uit een bezoek aan de Hortus Botanicus of het SieboldHuis als onderdeel van de puzzeltocht.

Dit arrangement is ook verkrijgbaar in het Engels!
Inclusief: 1 plattegrond per subgroep, vragenlijst, entree tot de Hortus (zomer) of het SieboldHuis (Winter).
Duur: ca. 2,5 uur
Aantal personen: minimaal 8 personen.
Uitbreidingen: u kunt dit arrangement uitstekend combineren met koffie met gebak en een lunch.

Let op: dit arrangement is in de winter niet op maandag te boeken in verband met de openingstijden van het Sieboldhuis.

Het Stadsganzenbord is ook verkrijgbaar in Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Nijmegen en Haarlem. Kijk op www.stadsganzenbord.nl

klik hier voor meer informatie of boekingen