Chocolat! Er zijn mensen voor wie chocola het ultieme genot vertegenwoordigt. Wat is er dan heerlijker dan een workshop over chocola? En niet alleen leert u bonbons maken, maar u kunt zich ook nog buigen over de kunst van het verpakken, want goede chocola verdient een krans.

Op een sfeervolle locatie aan de rand van Leiden wordt u ontvangen met een korte uitleg, waarna u begint met het maken van een chocolade bonbonnière. Daarna leert u bonbons te maken met drie verschillende technieken en ten slotte verpakt u uw zelfgemaakte bonbons, zodat u ze mee kunt nemen. En onderwijl komt u natuurlijk van alles te weten over de meest verrukkelijke van alle snoepgoed.

Wat is er leuker dan rond Pasen Paaseieren te maken, chocoladeletters voor Sinterklaas of chocolade Kerstklokjes met Kerstmis? Vraag naar de thema mogelijkheden!

Inclusief: Koffie, thee en limonade, deskundige begeleiding en materiaal (uw creaties neemt u natuurlijk mee naar huis)
Duur: 2-2,5 uur
Aantal personen: minimaal 6 en maximaal 40 personen

Klik hier voor meer informatie of boekingen